Aceasta fata a chelit dupa ce a facut ani de zile un singur lucru..

Diva Hollands este o fosta balerina in varsta de 22 de ani care locuieste in Marea Britanie si ajuns sa cheleasca in anumite zone ale capului din cauza modului in care isi prindea parul.
Tanara isi tinea tot timpul parul prin in coc, facand asta de la o varsta foarte mica.

Peste ani, lucrurile s-au inrautatit, iar de la 13 ani a inceput sa isi faca planuri despre cum ar putea sa ascunda zonele in care nu mai are par.

In timp, parul ei a inceput sa cada si mai rau, iar la varsa de 22 de ani, fata s-a trezit fara par in zona tamplelor si in zona cefei: „Am avut parul legat in coc de cand eram foarte mica, iar acest lucru a avut un efect negativ”.
Copiii adesea isi bateau joc de aspectul ei, iar Diva a suferit ani intregi din cauza acesstui lucru si a ajuns sa isi piarda increderea in sine.
Ca o ultima solutie, tanara a apelat la un transplant de par.

„Imi amintesc exact cuvintele pe care un baiat mi le-a spus la scoala. Mi-a zis ca am fruntea de marimea unui teren de fotbal. A devenit un lucru foarte greu pentru mine”, a mai spus Diva pentru Daily Mail.

Desi a mers la Scoala Regala de Balet foarte multi ani, ea s-a decis sa renunte la varsta de 18 ani, iar acum are doi copii impreuna cu logodnicul sau, un baietel in varsta de 2 ani si o fetita de sase luni.
Operatia de transplant de par a fost un succes, iar acum Diva le atrage atentia tuturor parintilor care aleg sa le faca fetitelor lor astfel de coafuri de la o varsta frageda, dar si celor care obisnuiesc sa isi tina frecvent parul prins in coc.
Foarte multe femei apeleaza la acest mod de a prinde parul pentru ca este cea mai simpla, practica si usoara metoda.

Related posts: