Caz socant: s-a dus la spital si le-a spus medicilor ca vrea sa isi lase bebelusul acolo din cauza ca e prea urat.

Cazul de mai jos a socat personalul unui spital din Columbia, iar medicii spun ca nu s-au mai confruntat cu asa ceva pana acum.

Totul a inceput in momentul in care o batranica s-a prezentat la camera de garda cu un bebelus in brate, avand o cerere extrem de ciudata. Pare greu de crezut, insa femeia voia sa „returneze” copilul, fiind convinsa ca acela nu este nepotul ei si ca a fost schimbat din greseala.

Motivul? „Noi suntem o familie cu trasaturi foarte frumoase. Este imposibil ca acesta sa fie nepotul meu, este prea urat”, le-a spus ea cu seninatate asistentelor.

Confruntati cu o asemenea situatie, doctorii nu au stiut ce sa faca, asa ca au chemat politia. Ulterior s-a aflat ca femeia urma un tratament psihiatric, ceea ce explica fapta ei.

– See more at: http://www.kanald.ro/caz-socant–s-a-dus-la-spital-si-le-a-spus-medicilor-ca-vrea-sa-isi-lase–bebelusul-acolo-din-cauza-ca-e-prea-urat–cand-s-au-uitat-la-el–doctorii-au_66025.html?utm_source=bzi&utm_medium=referral&utm_campaign=crossFB&utm_content=66025#sthash.20avZrvK.dpuf

Related posts: