Madalina Ghenea, alaturi de iubitul ei, Matei Stratan!

Madalina Ghenea, alaturi de iubitul ei, Matei Stratan!Madalina Ghenea si mostenitorul milionar Matei Stratan sunt tot mai indragostiti unul de altul. Daca initial au incercat sa isi tina relatia departe de ochii carcotasilor, recent, cuplul a inceput sa pozeze tot mai des impreuna si in ipostaze din ce in ce mai tandre.

mbracati eleganti si departe de agitatia din Romania, Madalina si Matei au petrecut o dupa amiza romantica pe un iaht si au surprins intreg momentul printr-o fotografie
Ea, imbracata intr-o rochie rosie lunga, vaporoasa, iar el – intr-o tinuta casual eleganta alcatuita dintr-o pereche de jeansi si o camasa alba.
Se pare, insa, ca Matei s-a incapatanat sa poarte o camasa cu un numar mai mic, caci, la un moment dat, unul din nasturi nu a mai facut fata si a pocnit, intr-un mod nu tocmai elegant, abdomenul acestuia.
Fotografia ar fi putut fi demna de revistele de moda daca Matei s-ar fi putut lauda cu un abdomen lucrat si bine pus la punct, insa din pacate, de data aceasta, fizicul de dupa Sarbatori nu l-a ajutat foarte mult.

Related posts: