Mai mare rușinea….

O prezentatoare TV susține că a fost victima hackerilor, după ce mai multe fotografii cu ea în ipostaze sexy au ajuns pe Internet.

Vedeta, care a fost în trecut și actriță și chiar a pozat pentru Playboy, spune că de pe adresa de e-mail i-au fost șterse toate pozele de la nuntă, i-a fost șters complet unul dintre conturi, iar apoi au fost „scurse” online imagini cu ea în ipostaze compromițătoare.

Rusoaica Dana Borisova (40 de ani) crede că cel care a vrut să-i facă rău este însuși fostul ei soț, afaceristul Andrey Tishchenko, scrie click.ro. Cei doi s-au căsătorit în iunie 2015, însă au divorțat după numai opt luni.

Deși se simte rușinată pentru fotografiile indecente, Dana spune că este mai afectată de faptul că hackerii i-au șters imaginile cu fiica ei, Polina. „De două ori au trimis poze memorabile de pe adresa de mail, acum pur și simplu mi-au șters contul. Cel mai supărător lucru este că aveam o grămadă de poze superbe cu fiica mea salvate acolo, pe care nu le aveam pe niciunul din calculatoarele mele”, a declarat ea.

 

Related posts: