Medicii i-au spus mamei că va avea GEMENI, dar a născut doar UNUL SINGUR!

Când Deepak Paswaan s-a născut în Bihar, India, mama lui a avut mari complicații la naștere. Ea credea că va avea gemeni normali, dar, în loc să se întâmple așa, se pare că unul dintre gemeni nu a fost suficient de bine dezvoltat pentru a supraviețui.
Geamănul care a supraviețuit, Deepak, s-a născut având de înfruntat o povară uriașă: geamănul lui.

Din stomacul lui Deepak au început să crească brațe și picioare. În primii 7 ani ai vieții lui, micuțul și-a cărat după el geamănul și a avut 4 membre în plus care creșteau odată cu el din propriul său stomac. Din această cauză ceilalți copii l-au numit fie ,,diavol”, fie ,,monstru”, fiind cunoscut în comunitatea în care trăiește drept ,,băiatul cu 8 membre”.

Din nefericire, familia lui Deepak era prea săracă pentru a-i plăti operația de care avea nevoie, dar îm iunie 2010, o echipă de medici l-au operat pe gratis. În urma acestei operații Deepak arată acum ca un băiețel normal.


Iată ce mărturisește el: ,,Acum pot alerga mai repede decât frații mei – înainte nu puteam niciodată să țin pasul. Îmi place mult de tot corpul meu, e mult mai distractiv. Sunt foarte fericit”.

Ce transformare uluitoare. Iată un material video despre poveste impresionantă a acestui băiat:

Related posts: