Mesajul cutremurator al fratelui lui Pepe! S-au implinit noua ani de la moartea fiului sau! Franco a murit intr-un accident de masina!

Familia lui Pepe a suferit o tragedie in urma cu noua ani.
Franco, nepotul preferat al lui Pepe, s-a stins din viata la doar 17 ani. Adolescentul a murit intr-un accident de masina teribil, in care si-au mai pierdut viata cativa tineri. Soferul autoturismului s-a urcat la volan sub influenta alcoolului, in conditii meteorologice nefavorabile, si nu a reusit sa pastreze controlul masinii.La noua ani de la evenimentul dramatic, tatal lui Franco, fratele lui Pepe, sufera la fel de mult ca in clipa in care a primit vestea. De curand, barbatul a scris un mesaj cutremurator care arata ca e incercat de chinuri launtrice greu de imaginat.

Ce vizita mi-ai facut LUNTRASULE acum noua ani si ce GOL mi-ai lasat (nu te urasc, nu am voie, dart e rog ca in ziua in care ma vei vizita punctual si exact cum doar tu esti pe pamant, sa-ti ascuti bine coasa, sa fii mai rapid ca de obicei, macar atat…Sa-l regasesc cu o secunda mai repede…habar nu ai cat conteaza pentru mine…”, a scris Giani Pascu.

Related posts: