Multe vedete autohtone s-au confruntat cu acneea

O brunetă focoasă de la noi are grave probleme cu tenul pe care nici stratul gros de fond de ten nu mai reuşeşte să le mascheze. Machiajul de televiziune care nu-i lasă pielea să respire se pare că îi face unei asistente tv mai mult rău decât bine. Deşi în fiecare dimineaţă, ea reuşeşte să anime atmosfera în platoul „Star Matinal”, atunci când renunţă la „mască” chipul ei nu mai pare atât de fericit.

Multe vedete autohtone s-au confruntat cu acneea, dar datorită altor atuu-uri fizice au reuşit să mute în plan secund atenţia asupra unor probleme evidente. Raluca Dumitru, asistenta de la „Star Matinal” este una dintre ele. Focoasa brunetă nu pare că ar avea necazuri atunci când apare pe sticlă, fiind filmată fix în ipostaze care o avantajează. În fotografii însă, tenul brunetei este plin de bubiţe care se văd inestetic pe sub stratul de fond de ten şi blush.

raluca dumitru ten

Raluca, pe scaunul stomatologului
foto: arhiva personală

Într-una dintre imagini, asistena nu reuşeşte să-şi mascheze problemele evidente nici cu un machiaj profesional. Bruneta nu este singura vedetă care are de tras din cauza coşurilor. Cântăreţele Raluka şi Elena, ex-Mandinga, s-au luptat cu toate „armele” cosmeticii pentru a pune capăt acneei.

Raluca a format un cuplu cu Răzvan Botezatu

Colegi pe micul ecran, raluca Dumitru şi Răzvan Botezatu au dus relaţia lor şi dincolo de camerele de luat vederi. cei doi au format până nu demul un cuplu, dar în urmă cu două luni s-au separat. Cei doi au ales să rămână colegi de platou. Anunțul a fost făcut de brunetă, pe contul de socializare.

raluca dumitru razvan botezatu cuplu despartire

„De azi drumurile noastre s-au separat! Am ales să rămânem doar colegi de platou . Mulţumim!”, a fost mesajul sec făcut de Raluca Dumitru, care a evitat să dea explicaţii prind motivele care au dus la ruptură.

Related posts: