O prietena m-a sfatuit sa ma imbrac ASA

Aveam probleme in dragoste si credeam ca barbatul meu are o amanta pentru ca viata noastra intima nu mai exista de ceva timp.
Barbatul meu nu mai facea dragoste cu mine

Totul a inceput cand a venit pe lume primul nostru copil, iar Marck, sotul meu, a inceput sa faca ore suplimentare la munca pentru ca lui sa nu-i lipseasca nimic. Obosit fiind, nu mai faceam dragoste sau macar sex de ceva timp.

Barbatul meu nu mai facea dragoste cu mine

Neavand experienta si incercand sa am mereu grija de copilul nostru, ma uitat sa mai ma aranjez sau sa fiu sexy pentru el. Asta pana intr-o zi cand m-am plans unei prietene. I-am spus ca eu cred ca are o amanta sau ceva de genu.

Barbatul meu nu mai facea dragoste cu mine

Ea mi-a raspuns sa stau linistita si sa incerc sa metoda ei. M-a lasat singura 10 minute pana a mers la un magazin si mi-a facut un cadou. Mi-a spus sa nu-l deschid decat acasa, inainte ca sotul meu sa vina cu aproximativ o ora. Nu am avut rabdare sa astept atat si l-am desfacut imediat ce am ajuns acasa.

Barbatul meu nu mai facea dragoste cu mine

Pot spune ca am ramas surprinsa, mi-am dat seama ce am de facut chiar daca nu purtasem pana acum o lenjerie atat de sexy. Parca era luata din filmele pentru adulti. Mi-am asteptat sotul in dormitor, nu cu masa pusa, asa cum o faceam de obicei. Mi-am indreptat parul cu o placa, asa cum nu o facusem pana atunci. Eram alta…

Barbatul meu nu mai facea dragoste cu mine

El a ramas cu gura cascata cand m-a vazut si pot spune ca a crezut ca in patul nostru e o alta femeie. Chiar eram o alta femeie. Una pe care el nu o vazuse pana acum. Dupa ce am facut dragoste cum nu mai facusem niciodata, mi-a spus sa-l iert ca s-a ingropat in munca.

Barbatul meu nu mai facea dragoste cu mine

I-am spus ca am crezut ca are o amanta, iar el m-a sarutat si m-a linistit spunandu-mi ca sunt singura lui femeie, ca avea nevoie de o seara ca aceasta si abia acum mi-a cerut sa ii dau ceva de mancare, razand :)).

Poate ca pare absurd, dar prietena mea m-a ajutat sa imi recapat viata intima. De atunci i-am facut mereu surprize WOW in dormitor sotului meu.

Related posts: